יום רביעי, 21 בדצמבר 2016

מתבלים מגניבים לצ'ורוס או כציפוי לסופגניות

מתבלים מגניבים לצ'ורוס או כציפוי לסופגניות

כאן אני אתן לכם את המתבלים לצ'ורוס שבתמונה מימין לשמאל.

רוטב פררו רושה- כף נוטלה , 2 וחצי כפות  שמנת מתוקה, מערבבים את הנוטלה עם השמנת עד שנוצר רוטב חלק, ומוסיפים שברי אגוזי לוז מקורמלים. (אפשר לוותר עליהם אם אין)


רוטב לוטוס- לוקחים כף ממרח לוטוס שמים כפית שמן ומכניסים למיקרוגל ל20 שניות ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק, לאחר מכן שוברים מעל כמה נשיקות או בלשון מקצועית מרנג

מרשמלו קטנים או גדולים- אפשר להשיג כמעט בכל חנות

קרם אוראו- לוקחים חבילת שוקולד לבן עם כפית שמן וממיסים במיקרוגל כ30 שניות ומערבבים , אם לא מומס מוסיפים 5 שניות כל פעם עד שמומס היטב . לאחר מכן שוברים עוגיות אוראו ושופכים פנימה.

סוכריות צבעוניות יש בכל חנות

רוטב ריבת תות- לוקחים ריבת תות או קונפיטורת תות מוסיפים מעט מים מכניסים למיקרוגל לכמה שניות ומערבבים.
אפשר להחליף את התות בפרי אחר.

ובאמצע תות וקרמבולה מסוכרים עם מעט מים. גם פה אפשר לשחק עם הפירות וגם בננה ילך טוב.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה