יום שלישי, 20 בדצמבר 2016

מתכון לצ'ורוס טעים בטירוף

  • מצרכים לכמות של 35 צ'ורוס באורך 10 ס"מ:

  • כוס מים
  • 100 גרם חמאה
  • 1.5 כפות סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 1 כוסות קמח
  • 2 ביצים בינונית
  • שמן לטיגון עמוק
  • סוכר מתובל במעט קינמון, להגשה

אופן ההכנה:

  • 1. מרתיחים בסיר מים עם חמאה, סוכר ומלח. מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים על האש עד לקבלת בצק אחיד. מסירים מהאש ומעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה (לא חייבים ואפשר לעשות עם היד כמו שאני עשיתי). מערבלים 3-2 דקות במהירות בינונית לצינון חלקי של הבצק. מוסיפים את הביצים אחת אחת - מחכים שהבצק יתפרק ויתחבר חזרה אחרי הוספת כל ביצה.
  • 2. בסיר חדש מחממים שמן לטיגון עמוק. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם פייה משוננת רחבה ומזלפים פסים באורך כ-10 ס"מ לשמן החם. מטגנים עד להזהבה מכל הכיוונים. מגלגלים את הצ'ורוס החמים בסוכר-קינמון ומגישים מיד 

אפשר להוסיף מתבלים כיד הדמיון
ומחר אני אוסיף מתכונים למתבלים

תמונה של הפייה של השקית זילוף למי שמתקשה אחת כזאת איכותית עולה כ15 שקלים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה